One day I’ll fly away

9eba928c-c6b1-4824-8c13-ec0dbf9732a7-fckeditor-blog-image-IMG_3315
One day I’ll fly away, een liedje van Randy Crawford. Alleen de titel al doet je wegdromen. Voor mij is vliegen deel van mijn werk. Het blijft fascinerend.
Vliegen gaat vaak samen met pre-stress van het afronden van werkzaamheden, kopen van relatiegeschenken, inpakken en op tijd wegkomen. Daarnaast is vele uren ronddolen op vliegvelden ook niet altijd een pretje. En dan maar rustig zitten en wachten tot je het vliegtuig weer mag verlaten.Maar vliegen is ook even opstijgen uit je dagelijkse wereld. Genieten van de warme
zonnestralen op je gezicht terwijl het beneden regent, met als doel weer uitstappen in een totaal andere wereld.

Daarnaast is vliegen voor mij tijd. Tijd om achterstallig leeswerk weg te werken, om
schaamteloos te dagdromen en even een siësta te houden. En tijd om even stil te staan bij je werkzaamheden en opnieuw richting te bepalen.

Mijn kompas is definitief opwaarts en oostwaarts gericht. De toekomst ligt volgens
mij in export vanuit Europa naar dat groeiende, machtige, dynamische land. En het kan maar zo zijn, dat de mensen daar behoefte hebben aan jouw innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten of diensten.
Dus doe eens gek, pak ook eens het vliegtuig naar China. En ben je net als ik overtuigd van de ongekende mogelijkheden daar? Wil je zakelijk succes in China behalen? Het Splendid-Chinateam in Shanghai is een betrouwbare partner en behartigt je belangen aldaar. En laat mij dan maar vijf, zes keer per jaar die kant opvliegen. Dat doe ik graag!
De volgende ‘One day’ is dinsdag 10 april. Dan vliegt Marion weer naar China.
Posted by Marion Tjin-Tham-Sjin on 05 四月 2012